Burgernet bericht

Inbrekers actief tijdens de donkere dagen
Tijdens de donkere dagen zijn inbrekers vaker actief, ook in Midden-Delfland. Vooral in deze periode rondom de kerst en de jaarwisseling. De afgelopen dagen is er al op diverse plaatsen ingebroken of zijn er pogingen tot inbreken gedaan:
  • Schipluiden: Van Gentsingel
  • Maasland: Hondsdraf
  • Den Hoorn: Koninginnepad en Prinses Irenelaan.
De donkere dagen zijn nog niet voorbij en daarom is het noodzakelijk om zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen te nemen. U kunt als u weg bent de verlichting aan doen, zodat het lijkt dat u thuis bent. Doe altijd alle ramen en deuren op slot waardoor u er voor zorgt dat de inbreker het niet makkelijk krijgt. En laat vooral geen waardevolle spullen in het zicht achter, dit is voor inbreker zeer aantrekkelijk. Als u weet dat de buren op vakantie of naar een feest zijn, kijk dan ook regelmatig bij hen alles nog op orde is. 

 

Uw hulp is hard nodig!
Tijdens deze dagen hebben wij u hulp hard nodig. Ziet u iets verdachts? Dan is het van belang meteen 112 te bellen. Noteer alle signalementen, bijvoorbeeld hoe de verdachte er uit ziet, of maak een foto als dat mogelijk is. Samen met uw hulp kunnen we er voor zorgen dat 2014 een veilig jaar wordt!

Belangrijke telefoonnummers: Algemeen alarmnummer:     112
Politie hoeft niet te komen, maar wel hulp nodig: 0900 – 8844 Wijkagenten Schipluiden, Den Hoorn en Maasland: 0900 – 8844
Misdaad anoniem melden:  0800 – 7000